Броени часове преди гостуването на , президентът на Жоан Лапорта

...
Броени часове преди гостуването на , президентът на Жоан Лапорта
Коментари Харесай

Часове преди мача: Жоан Лапорта пали свещи в катедралата в Мюнхен

Броени часове преди гостуването на , президентът на Жоан Лапорта посети катедралата в Мюнхен, малко преди да се насочи към обичайна среща с управлението на домакините. Силната фигура на " Камп Ноу " даде малко изказване пред публицисти, в което отговори на въпрос дали е запалил свещ за шанс:
" Дали съм палил свещ за класиране? Имам табиет преди мачове да отивам на черква. Тази катедрала е от 15-и век и е доста красива. Направих това, което е обикновено в такива случаи. Вярвам, че Барселона като клуб го чака ярко бъдеще, само че почитателите знаят, че е належащо време ", сподели Лапорта, а по отношение на самия мач съобщи следното:
" Видях, че момчетата са изцяло съсредоточени и стимулирани да се потвърдят. Смятам, че те ще се раздадат и ще продължим напред. Това е един от тези дуели, в които би трябвало да защитиш достойнството си и да покажеш кой си ти. Това е мач на всичко или нищо, тъй като рискуваме всичко. Нямам самообладание да идва време за самата среща ".
" Барселона е клуб с обичаи и история. Много пъти сме играли в Шампионската лига и в този момент желаеме да се класираме напред. Виждам желанието у всекиго. Метеорологичните условия не са положителни, само че това не би трябвало да ни служи за опрощение ", сподели за край президентът на каталунците.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР