Броени часове преди големия финал на интригуващата семейна сага С

...
Броени часове преди големия финал на интригуващата семейна сага С
Коментари Харесай

В очакване на големия финал със саундтрака на сериалa „С река на сърцето

Броени часове преди огромния край на завладяващата фамилна сага „ С река на сърцето “ почитателите на продукцията ще имат опцията да се насладят на саундтрака, написан особено за продукцията. Работата по извънредно въздействащата музика стартира няколко месеца преди старта на фотосите, а зад основаването ѝ стоят композиторът Виктор Стоянов, сценаристът Георги Тенев, както и професионален екип от музиканти. Всички те сплотяват сили и ентусиазъм, с цел да основат общо 29 напълно авторски песни, които към този момент са налични в музикалните платформи и. Всяко музикално произведение оставя своя диря в епизодите, добавя историята и предава страстта на героите.

Линк към Spotify:

Линк към iTunes: 

Музиката е дело на композитора Виктор Стоянов, който работи с музиканта, китарист и мултиинструменталист Антони Рикев - множеството от китарните партии в сериала са негови.

„ Момичетата, на които бяха поверени осъществяванията – Биляна, която е и един от сценаристите на сериала, Натали и Джеси Виденова, направиха чудеса по време на записите. Рядко виждам такава дисциплинираност, гений и професионализъм даже в одобрени артисти и актьори. За няколко дни те влязоха в студио, сблъскаха се със напълно нов музикален и текстов материал и все пак се оправиха извънредно. Наситиха музиката и тематиките в сериала с страсти, импровизация и характерност. Така музиката на „ С река на сърцето “ има лице и тематики, които се надявам феновете да заобичат и да слушат даже и след финалните надписи “, разяснява Виктор Стоянов.

„ Беше извънредно вълнуващо да работим върху песните за сериала. Основната цел на екипа ни беше да създадем ярки, запаметяващи се музикални творби, които да водят фена в избрана смислова и прочувствена посока, която отразява историята във всеки епизод. Този креативен развой ни даде тенденция за стила на сериала, преди още да стартира снимачният развой и цялата реализация. Зад всяка от песните или даже при всеки къс откъс има избрана страст и вербален облик “, споделя Георги Тенев, сценарист и създател на текстовете на песните в „ С река на сърцето “.

„ Ако мога да опиша накратко музиката в сериала, бих споделил, че тя съдържа страст, която тече като огромна река. Тече непреклонно и по пътя си влачи парчета от истини, мемоари и човешки ориси. Искам музиката да внушава това и се надявам фенът да го усети “, добавя Виктор Стоянов.

„ С река на сърцето “ следва дълготрайния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да влага в качествени кино продукции, да поддържа креативните специалности в тази сфера и интензивно да взе участие в развиването на филмовата промишленост у нас.

Следете всичко за сериала на NOVA „ С река на сърцето “ на и на продукцията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР