Бритни Спиърс се съвзе от тежката емоционална криза, в която

...
Бритни Спиърс се съвзе от тежката емоционална криза, в която
Коментари Харесай

Надарено Жиголо Върна Бритни Към Живота

Бритни Спиърс се съвзе от тежката прочувствена рецесия, в която бе изпаднала през зимата. Поп звездата е във очевидно по-добро психическо положение, излиза наяве от папарашки фотоси, оповестени при започване на седмицата от британския таблоид “Дейли Мейл”.

Певицата разпуска с приятеля си Сам Асгари в Маями. Явно всички грижи и паники са зад тила на 37-годишната изпълнителка, която е решила да се отдаде на цялостен релакс с младото си гадже. Влюбените са си подарили разходка с яхта, където не спирали да флиртуват и да се любуват на компанията си, отбелязва изданието.

В момент на еуфория двамата даже са пробвали да пресъздадат паметната сцена от “Титаник”, в която героите на Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо стоят на носа на кораба.

От фотосите, направени от папараци, се вижда, че певицата се е върнала към естествения си метод на живот след тежкото лекуване, което неотдавна мина. в психиатрична клиника. Звездата се срина душевен след гибелта на татко си и поредност персонални неудачи.

Шокиращи фотоси пред клиника пък демонстрираха Бритни с налуден взор и повдигнаха въпроса дали би било допустимо тя да се съвземе.

Може да се каже, че любимката на младежите от края на 90-те години на предишния век към този момент е в положително здраве. Според медиите в Съединени американски щати тя се върнала към живота с помощта на новия си другар. Значително по-младият от нея Сам се употребява с репутацията на изобретателно и надарено жиголо, което се цели в банковата сметка на поп звездата. Но по този начин или другояче, сега точно той я измъква от дупката, отбелязва “Ню Йорк Поуст”.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР