Бритни Спиърс е една от певиците, които през годините са

...
Бритни Спиърс е една от певиците, които през годините са
Коментари Харесай

Всички са в шок: Бритни Спиърс се търкаля почти дибидюс на плажа

Бритни Спиърс е една от певиците, които през годините са се държали доста скандално и провокативно. Талантът ѝ е в действителност голям, по тази причина постоянно шокиращите ѝ изцепки биват подминавани. За нея постоянно е било доста, доста значимо наред с работата и да се забавлява.

В момента певицата се е отдала на заслужена отмора. Но с цел да твори, несъмнено преди този момент би трябвало остави някъде цялата отрицателна сила. Със сигурност Бритни Спиърс знае по какъв начин да разпуска по допустимо най-хубавия метод и то на всички места.

Виж още: Драмата продължава: Емрах " захапа " Теди за парите, миска - рисково близка с артиста

Поп певицата откри летния сезон с редица изявления от морското ѝ пътешестване, с които заля профила си в Instagram. Звездата не пропусна да се похвали и по какъв начин събира загар на плажа – по допустимо най-провокативния метод. Тя показа видео, в което безусловно се търкаля по плажа, а на последните фрагменти тя даже към този момент е без горнище. Гледката несъмнено е малко шокираща, а тя изкоментира това наличие много закачливо: „ Направих нещо неприятно част 2 “. На някои от фотосите, в които е в басейна, Бритни даже написа, че е чисто гола вътре.

Изображение: https://www.instagram.com/britneyspears/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР