Бритни Спиърс беше забелязана без брачната си халка, което отново

...
Бритни Спиърс беше забелязана без брачната си халка, което отново
Коментари Харесай

Бритни бие шута на младото мъжле, спи с мениджъра си?

Бритни Спиърс беше видяна без брачната си халка, което още веднъж възбуди слуховете, че с младия й брачен партньор Сам Асгари са изправени пред проблеми в съкровен проект.

41-годишната попзвезда изглеждаше разчорлена, до момента в който слизаше от задната седалка на джип с водач тъкмо преди да се качи на частен аероплан за Лос Анджелис.

От изявления в инстаграм стана ясно, че сега тя е на отмора на Хаваите с дългогодишния си управител Кейд Хъдсън (двамата - на снимката).

Интересното е, че по същото време Сам също захвърли сватбения си пръстен по време на обиколка по задания покрай фамилното имение в Тузънд Оукс.

Бритни изглеждала твърдо решена да се махне от Лос Анджелис, най-вероятно в резултат на проблемите с мъжа си, настояват нейни другари.

Връзката на двойката в последно време е подложена на подозрение, а по-рано този месец Бритни учуди всички с обява, в която си спомни за хубавите времена преди третия си брак. 

През последните месеци почитателите показват загрижеността си за психологичното здраве на певицата. TMZ твърди, че хитовата изпълнителка, която страда от биполярно разстройство, е имала маниакален пристън в ресторант предишния месец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР