Британците трябва да купят продуктите за коледната си вечеря предварително

...
Британците трябва да купят продуктите за коледната си вечеря предварително
Коментари Харесай

Предупредиха британците да закупят от рано продуктите за коледната вечеря

Британците би трябвало да купят продуктите за коледната си вечеря авансово и да ги приберат във фризера на фона на предизвестията, че в магазините могат да се изчерпят някои обичайни артикули в навечерието на празничния сезон, написа английският вестник London Evening Standard.

Експертите по търговията на дребно насочиха това предизвестие поради дефицита на водачи на тежкотоварни коли, които да доставят артикули до супермаркетите, съобщи организация Фокус.
 Режимът за влизане на българи във Англия: Промените от през днешния ден, 1 октомври Режимът за влизане на българи във Англия: Промените от през днешния ден, 1 октомври
Считано от 1 октомври 2021 година българските жители могат да влизат във Англия единствено с интернационален паспорт, като той би трябвало да е...

Междувременно проблемите при набирането на за преправка на месо също се прибавиха към усложненията с производителите, които предизвестяват, че прасетата може да бъдат изключени от менюто.

В отговор държавното управление разгласи проекти да позволи на 5 500 служащи във ферми и на 5 000 водачи на камиони да влязат във Англия с тримесечни работни визи, които би трябвало да изтекат на 24 декември.

Министерството на вътрешните работи съобщи, че схемата ще проработи доникъде на октомври, а заявките ще бъдат обработени за 15 работни дни.

Ръководителите на комерсиалните обекти обаче обявиха, че системата няма да се включи вярно преди коледното извършване на покупки.

Джеймс Уидърс от Scotland FoodDrink сподели, пред The Independent, че фамилии би трябвало да „ възнамеряват авансово “ и да замразят каквото могат допустимо най -рано, с цел да избегнат неналичието на съставки за обичайната коледна вечеря.
 Доживотен затвор за служителя на реда, който изнасилил и умъртвил жена, задържана под претекст ограничаващи ограничения Доживотен затвор за служителя на реда, който изнасилил и умъртвил жена, задържана под претекст " ограничаващи ограничения "
Британски служител на реда, който подправено арестувал жена за нарушение на коронавирусните ограничавания, след което я отвлича, изнасилва и убива,...

Той добави към обявата: „ В последна сметка, мисля, че не ни остава време “, споделя Джеймс Уидърс от Scotland FoodDrink. Не мисля, че в този момент може да се направи нещо, с цел да се подсигурява коледната търговия.

„ Това е макар предизвестията, които се чуват от лятото за мащаба на евентуалния дефицит на работна ръка, с който може да се сблъскаме. “

Британският консорциум за търговия на дребно предизвести, че 5000 визи за водачи на камиони няма да са задоволителни, с цел да се предотврати разстройването в доставките преди Коледа.

Миналата седмица търговците на дребно обявиха, че се нуждаят от повече работна мощ в границите на 10 дни, с цел да се подсигурява, че всичко ще върви безпрепятствено по Коледа.

Птицефермите издадоха изрично предизвестие, че пуйките могат да не доближават заради дребното служащи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР