Британците са предупредени от Метеорологичната служба да бъдат готови за

...
Британците са предупредени от Метеорологичната служба да бъдат готови за
Коментари Харесай

Бурята Иша: Метеорологичната служба предупреждава британците да платят „голяма цена“ за покачването на температурите в Обединеното кралство

Британците са предизвестени от Метеорологичната работа да бъдат подготвени за ветрове със скорост 80 благи в час, когато температурите се повишат, когато нахлуе бурята Иша.

Цялото Обединено кралство е сложено под общо жълто предизвестие за времето, а огромни региони са получили по-тежък кехлибарен сигнал. Синоптиците оповестиха за доста мощни ветрове и пороен дъжд.

Северна Ирландия, Северна Англия, Шотландия, Уелс и крайбрежните линии на югозападна Англия са в горната стъпка и всички под кехлибарените предизвестия за времето, които стартират в неделя вечер. Това идва, защото има възможност температурите също да доближат двуцифрени стойности в доста региони при доста по-меки условия, като през миналата седмица са паднали под -10C.

Крейг Снел от Met Office сподели, че това ще бъде „ огромна смяна “ след седмица на минусови температури и сняг. Той добави: „ Повечето от нас ще видят повишение на температурите, двуцифрени най-много до неделя, само че това идва на огромна цена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР