Британците правят по-малко секс, отколкото през последните години. Това сочат

...
Британците правят по-малко секс, отколкото през последните години. Това сочат
Коментари Харесай

Британците правят по-малко секс, отколкото през последните години

Британците вършат по-малко секс, в сравнение с през последните години. Това сочат данните от огромно национално изследване. Резултатите, оповестени в British Medical Journal, сочат, че близо една трета от мъжете и дамите не са имали секс през последния месец.
По-малко от половината мъже и дами на възраст от 16 до 44 години вършат секс най-малко един път седмично, демонстрират отговорите.
При хората на възраст над 25 години и двойки, които са женени или живеят дружно, се регистрира най-големият спад в половата интензивност през 21-годишния интервал.
Данните, които откривателите преглеждат, са получени от три поредни талази на Британското национално изследване на половите настройки и метод на живот, извършено през 1991, 2001 и 2012 година, съобщи БГНЕС.
Те дават визия за половото държание измежду британците.
Според последното изследване:
• По-малко от половината (41%) от хората на възраст от 16 до 44 години са имали секс най-малко един път седмично през последния месец
• Процентът на докладване за липса на секс през последния месец се е нараснал - от 23% на 29,3% при дамите и от 26% на 29,2% измежду мъжете сред 2001 и 2012 година
• Делът, отчитащ секс от 10 или повече пъти през последния месец, е намалял - от 20,6% на 13,2% измежду дамите и от 20,2% на 14,4% измежду мъжете сред 2001 и 2012 година
• Средният брой случаи, при които 35-44-годишните са съобщили, че са правели секс през последния месец, са намалели от четири на две измежду дамите и от четири на три при мъжете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР