Британците бяха призовани да останат вкъщи“, ако са били поразени

...
Британците бяха призовани да останат вкъщи“, ако са били поразени
Коментари Харесай

Коклюш: Издадено е предупреждение „Останете вкъщи“ като ключови симптоми, за които трябва да внимавате, обяснено

Британците бяха призовани да „ останат у дома “, в случай че са били изумени от магарешка кашлица, до момента в който случаите в Обединеното кралство нарастват.

100-дневната кашлица, която може да бъде сложна за забелязване заради сходни на простуда признаци, е бактериална зараза на белите дробове и дихателните тръби. Бързо разпространяващата се зараза може да аргументи хрема, висока температура и възпалено гърло. Само през януари бяха регистрирани удивителните 553 случая на болестта спрямо 858 случая за цялата 2023 година На хората беше казано да „ стоят у дома и да не вървят на работа, учебно заведение или детска ясла до 48 часа след започване на антибиотици или 3 седмици след началото на признаците, в случай че не са приемали антибиотици ".

Смята се, че пациентите се борят повече с инфекцията през нощта, като се оповестява, че пристъпите на кашлица не престават до няколко минути. Родителите са били предизвестени, че дребните бебета могат да станат сини или сиви, откакто страдат от затруднено дишане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР