Британското правителството не иска да отмени Коледа, но е наше

...
Британското правителството не иска да отмени Коледа, но е наше
Коментари Харесай

Недоволство в Англия след въведените по-строги мерки за Коледа

Британското държавното управление не желае да анулира Коледа, само че е „ наше обвързване “ да вземем ограничения, когато заразяванията с новия вариант на изключително в Лондон и Югоизточна Англия са отвън надзор, съобщи министърът на опазването на здравето Мат Ханкок, представен от БНР.
Във несъмнено има неодобрение. Милиони би трябвало в този момент да трансформират проектите си или изцяло да ги анулират, поради наложените нощес по-строги ограничения от премиера.
На процедура, след наложената най-висока, която е еквивалент на локдуан, повече от 21 милиона англичани няма да могат да се съберат за Коледа, а в останалата част, единствено в Коледния ден – 25 декември - има опция за събиране на до три фамилии. Премиерът сподели, че новата карантина ще бъде преразгледана след две седмици, само че Мат Ханкок предизвести през днешния ден, че ограниченията могат да останат в действие с месеци.
 СЗО откри новия вариант на ковид и в Дания, Нидерландия и Австралия СЗО откри новия вариант на ковид и в Дания, Нидерландия и Австралия
По-заразният вариант на ковид, регистриран във Англия, е открит и в Нидерландия, Дания и Австралия, заяви Би Би Си. Според...
Недоволството идва от непоследователната и бързо изменяща се политика на управляващите, което е пагубно изключително за бизнеса, който не може през две седмици още веднъж и още веднъж да се пренаглася.
Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Киър Стармър съобщи, че в името на здравето поддържа последните строги ограничавания, само че упрекна Борис Джонсън в цялостен неуспех да реагира по-своевременно.
В събота вечер имаше безредни подиуми по лондонските гари, защото доста се пробваха в последния миг да се изнесат при техни близки в провинцията да прекарат Коледа дружно, преди да ги заловен влезлите от през днешния ден ограничавания.
Министърът на превоза Грант Шапс предизвести, че ще бъде ситуирана повече полиция, която да стопира хората, които нямат основателни аргументи да пътуват по празниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР