Британското правителство правилно , но служителите и футболистите на Челси

...
Британското правителство правилно , но служителите и футболистите на Челси
Коментари Харесай

Клоп подкрепи санкциите срещу Абрамович, но предупреди, че хората в Челси не носят вина за войната |

Британското държавно управление вярно, само че чиновниците и футболистите на Челси не трябва да бъдат пострадали, съобщи мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, представен от Българска телеграфна агенция.

Англия разгласи тази седмица, че замразява активите на Абрамович и на още шестима съветски олигарси поради нашествието в Украйна. Така чисто оперативното действие на Челси бе сложено на карта.

" Служителите в Челси не носят виновност за тази обстановка. Виновен е единствено един човек и това е (руският президент) Владимир Путин. Не знам каква е ролята на Роман Абрамович във всичко, само че се твърди, че двамата са близки. Именно поради това считам, че английското държавно управление е в правото си (да наложи санкции) ", съобщи Клоп преди мача на Ливърпул против Брайтън.

Докато бъдещето на футболистите на Челси продължава да бъде под въпрос, Клоп също си има свои паники в Ливърпул. Договорът на Мохамед Салах изтича през идващото лято и мениджърът бе запитан дали има развиване по този въпрос.

" Мо желае да вижда израстване в Ливърпул. Не мисля, че има какво повече да създадем, тъй че решението си е напълно негово. От моя позиция всичко е наред, а и не се е случило нищо значително. Той нито е подписал, нито е отказал да го направи. Просто чакаме, нямаме бърза работа ", сподели германецът.

Клоп бе запитан и за усещанията му от новото попълнение Луиш Диас, който все по-често попада в титулярния състав.

" Той се приспособи изненадващо бързо. Никога не знаеш какъв брой време би лишило сходно нещо след трансфер, само че Луиш ме впечатли. Впечатли ме на тренировките и вие виждате същото в мачовете ", продължи Клоп.

Ливърпул е в серия от седем следващи победи във Висшата лига и към този момент е единствено на шест точки от водача в класирането Манчестър Сити. " Червените " са и с мач по-малко от миналогодишните първенци.

" Резултатите са изражение на работата на момчетата в тренировките. Правим всичко по силите ни, само че към момента не можем да кажем, че това е борба за купата, защото изоставаме. Надявам се да продължим да печелим мачове, пък ще забележим ", приключи Клоп.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР