Британското правителство потвърди за плана за безплатно излъчване на оставащите

...
Британското правителство потвърди за плана за безплатно излъчване на оставащите
Коментари Харесай

Правителството подкрепя безплатното излъчване на мачовете от Премиър лийг

Британското държавно управление удостовери за проекта за гратис лъчение на оставащите 92 мача от Премиър лийг. За това предложение се знаеше от няколко дни, а през днешния ден то ще се дискутира на срещата, на която би трябвало да се вземат решение за бъдещите стъпки на “План рестарт”. Целта е по този метод почитателите да си стоят у дома, а не да вършат опити да се събират на групи - евентуално наоколо до стадионите.

“Работим интензивно, с цел да помогнем на хората в тези тежки за тях времена. Важно е те да не напущат домовете си”, изясни Оливър Доудън, който е държавен секретар на Комисията по цифрови технологии, просвета, медии и спорт.

Идеята е срещите да не се застъпват като начален час, с цел да могат всички да бъдат излъчени директно и гратис в каналите на Sky и BT Sport, включително и в YouTube. Отделно съгласно проекта Amazon също ще предава част от мачовете, а Военновъздушни сили ще има опция да демонстрира по-дълги репортажи.
 Премиър лийг гратис в YouTube, само че има едно изискване
Доудън удостовери и за устрема на рестарт на шампионата от средата на юни. Преди това обаче през днешния ден клубовете от Премиър лийг би трябвало да одобряват здравния протокол за възобновяване на групови тренировки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР