Британското правителство обяви днес, че ускорява подготовката за излизането на

...
Британското правителство обяви днес, че ускорява подготовката за излизането на
Коментари Харесай

Лондон набира хиляди служители за подготовка на брекзита

Британското държавно управление разгласи през днешния ден, че форсира подготовката за излизането на Англия от Европейския съюз, разглеждайки варианти без е със съглашение. В тази връзка разгласи, че желае да наеме през 2018 година сред 3000 и 5000 души, съобщи Франс прес.

Новите назначения могат да доближат даже до 8000 души в края на идната година. Досега бяха основани близо 3000 работни места, от които 300 за юристи в разнообразни държавни служби по отношение на Брекзита.

Днес на съвещание на английското държавно управление министърът за брекзит  Дейвид Дейвис сподели, че подготвителните работи за излизането от Европейски Съюз са се ускорили доста през последните месеци. Различните министерства създават проекти за използване на брекзит в към 300 области.

Всяко едно от министерствата приготвя страната за разнообразни вероятни контрактувани решения, както и за сюжет при неналичието на съглашение сред Лондон и Брюксел.

Лондон към този момент разгласи, че влага 662 милиона лири (753 милиона евро) за подготовката за излизане от Европейски Съюз, включително и за две нови министерства. Лондон изрази подготвеност да вложи още пари, в случай че е належащо.

Днес Дейвис сподели, че идващият кръг от договарянията ще стартира на 8 ноември./ Бтв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР