Британското правителство обяви, че поради спад на броя на случаите

...
Британското правителство обяви, че поради спад на броя на случаите
Коментари Харесай

Англия: От следващата седмица отново ще можете да видите приятелите си

Британското държавно управление разгласи, че заради спад на броя на случаите на заразяване, от сряда анулира ограничаващи ограничения, въведени в няколко региона в северната част на Англия, съобщи AFP.

" Това значи, че от идната седмица над един милион души ще могат да видят още веднъж близки и другари, които не са част от тяхното домакинство, като съблюдават ограниченията за обществена отдалеченост, за пръв път от оповестяването на рестриктивните мерки на 30 юли ", се показва в изказване на държавното управление.

В засегнатите от рестриктивните мерки елементи от региона на Манчестър, Западен Йоркшир и Ланкашър ще могат да отворят още веднъж порти и зали за боулинг, казина и закрити детски площадки. В останалата част на Англия тези заведения работят от 15 август, заяви БНР.

Ограничения на срещите сред лица от разнообразни семейства към момента са в действие в централната част на Манчестър, в Олдъм, Пендъл и Блекбърн, както и в Лестър. Англия е страната с максимален брой жертви на ковид в Европа, с близо 41 500 смъртни случая при 330 000 доказани случая на заразяване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР