Британското правителство не иска от хората да ползват по-малко енергия,

...
Британското правителство не иска от хората да ползват по-малко енергия,
Коментари Харесай

Британски министър: Не сме искали от хората да използват по-малко ток

Британското държавно управление не желае от хората да употребяват по-малко сила, съобщи министърът по въпросите на климата Греъм Стюарт след предизвестие от националната електропреносна мрежа, че семействата и бизнесите могат да се изправят пред прекъсване на тока от по три часа на ден през зимата, съобщи Ройтерс.

" Подготвяме се за всевъзможни вероятности и хората би трябвало да се уверени, че имаме сигурни и разнородни доставки, и сме всели всички нужни ограничения, с цел да задоволим потребностите през зимата ", съобщи министърът пред " Скай нюз ".

В отговор на въпрос дали хората би трябвало да използват по-малко сила, Стюарт сподели: " Не сме изпращали такова обръщение ".

Предупреждението на националната електропреносна мрежа се базира на най-лошия вероятен сюжет, при който Англия не може да внася електричество от Европа и има проблеми с вноса на газ за личните си електроцентрали, показва Ройтерс.

Правителството, което неотдавна показа пакет с помощи за хората, които не могат да си платят сметките за сила, разгласи през вчерашния ден, че работи с енергодоставчиците и регулатора за непринудено възнаграждаване на потребителите, които понижат потреблението в пиковите часове.

Според Стюарт до прекъсване на тока няма да се стигне. " Последното нещо, което би трябвало да извършите, е да кажете на някого да изключи уредите си поради национални потребности, когато това в действителност не е от голяма важност за националната енергийна сигурност ", сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР