Британското правителство е настояло пред Европейския съюз да бъде обсъден

...
Британското правителство е настояло пред Европейския съюз да бъде обсъден
Коментари Харесай

Лондон иска по-дълъг преходен период след Брекзита

Британското държавно управление е настояло пред Европейския съюз да бъде разискван по-дълъг временен интервал след Брекзита, предлагайки този интервал да трае толкоз дълго, колкото е належащо да се контракти ново партньорство, оповестиха Ройтерс и Блумбърг, като се базират на държавен документ и на източник от държавното управление. Източникът прави ангажимента, че не става дума за смяна в политиката на кабинета за Брекзита.

Според Лондон става дума за интервал от към две години, само че бил подготвен да разиска това с Европейски Съюз. От министерството за Брекзита към този момент не е открит никой за коментар.

"ЕС желае временен интервал от 21 месеца, ние желаеме интервал от към 24 месеца ", споделил източникът, като добавил, че министър председателят Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила и преди е изключвала временен интервал, надхвърлящ 2 години.

Според организация Блумбърг, представена от ТАСС, в английското държавно управление считали, че във връзка с преходния интервал позициите на Лондон и Брюксел съответстват, само че имало няколко аспекта, които изискват разискване.

Според публично възприетия график договарянията за Брекзита би трябвало да продължат до ноември 2018 година, след което постигнатото съглашение би трябвало да бъде утвърдено от парламентите на Европейски Съюз и на Англия. Самият бракоразвод ще се състои на 29 март следващата година, след което, по първичния проект, ще настъпи временен интервал, който ще продължи до 31 декември 2020 година, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР