Британското кралско семейство ще отговори на скандалния сериал на принц

...
Британското кралско семейство ще отговори на скандалния сериал на принц
Коментари Харесай

Кралското семейство ще отговори на скандалния сериал на принц Хари и Меган Маркъл

Британското кралско семейство ще отговори на скандалния сериал на принц Хари и Меган Маркъл, съобщава The Mirror.

Както знаете, принц Уилям от Уелс и новият крал Чарлз III ще проведат " спешни договаряния ". Според източниците на изданието, кралското семейство е загрижено за стартирането на документалната поредност на херцозите на Съсекс в Netflix.

Най-големият наследник на монарха ще се срещне с него, с цел да обсъдят по какъв начин да отговорят на обвиняванията на роднините, които живеят в Съединените щати през последните три години.
 Принц Хари и Меган Маркъл Принц Хари и Меган Маркъл Екранна снимка/CBS
По-специално, хора, близки до крал Чарлз III, ще се срещнат със наличието на филма и навреме ще отговорят обществено на обвиняванията, в случай че е належащо.

Според таблоида Page Six, премиерата на поредицата за най-малкия наследник на английския монарх и брачната половинка му ще се състои на 8 декември 2022 г. Дълго се отлагаше поради гибелта на кралица Елизабет II и абсурда с петия сезон на Короната.
 Принц Хари и Меган Маркъл Принц Хари и Меган Маркъл  Екранна снимка/VVS
Беше обявено, че детайлностите от живота зад кулисите на Бъкингамския замък, изразени в картината, дефинитивно ще разрушат връзката сред кралското семейство и принц Хари.

Припомняме, че херцозите на Съсекс искаха да „ провалят “ визитата на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Съединените щати с стартирането на първия филмов откъс за техния сериал.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР