Британският външен министър лорд Дейвид Камерън каза в парламента, че

...
Британският външен министър лорд Дейвид Камерън каза в парламента, че
Коментари Харесай

Камерън: Липсата на дълготраен ангажимент не значи, че подкрепата за Украйне ще спре

Британският външен министър лорд Дейвид Камерън сподели в Народното събрание, че Украйна може да бъде уверена в поддръжката на Обединеното кралство , макар обстоятелството, че държавното управление не е поело никакви многогодишни задължения, написа BBC.

" Бих споделил, че една от мощните страни на английската позиция е, че поддръжката за Украйна е извънредно междупартийна . Разбира се, може да се спори дали многогодишните пакети за поддръжка няма да бъдат даже по-добри от годишните, само че мисля, че Украйна може и би трябвало да има убеденост , че ще продължим да предоставяме поддръжка на тази страна на нужното равнище през идващите години. Разбира се, не знаем какво ще бъде това равнище ", сподели Камерън.

Тази година в Обединеното кралство ще има избори ; датата към момента не е избрана, само че се чака да е през есента.

Управляващата Консервативна партия изостава доста от опозиционната Лейбъристка партия във всички социологически изследвания от доста месеци и в случай че тази наклонност продължи, държавното управление в страната ще се смени след изборите. Позицията на Лейбъристката партия по отношение на войната в Украйна обаче не се разграничава фундаментално от тази на консерваторите.

" Мисля, че в тази страна има вродено схващане за заплахите от правенето на отстъпки на агресорите в Европа ", сподели Камерън. " Научихме този урок през 30-те години на предишния век. Умиротворяването на Хитлер не донесе мир. В последна сметка това докара до война. "
 Зеленски: Ракетите свършват, без помощ няма късмет да спечелим
Зеленски: Ракетите свършват, без помощ няма късмет да спечелим

Според него западните страни могат да оказват помощ на Украйна, както помогнаха на Израел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР