Британският таблоид „Сън“ пише, че все повече британци се отказват

...
Британският таблоид „Сън“ пише, че все повече британци се отказват
Коментари Харесай

Британците предпочитат България пред Испания

Британският таблоид „ Сън “ написа, че от ден на ден британци се отхвърлят от лятна отмора в Испания, предпочитайки по-евтини дестинации като Турция, Египет и България. Посещенията на британци в България са се удвоили от 1994 година насам.

Последните данни демонстрират, че съвсем 20 % от хотелските стаи в подобен типично английски курорт в Испания като Бенидорм са празни този месец.

Това удостоверява изнесените по-рано данни от „ Сън “, че британците загърбват испанските курорти за сметка на Турция и Египет, макар заплахата от терористични офанзиви, както и България. Освен някои чисто стопански фактори, като Брекзит да вземем за пример, една от другите аргументите за отлива се крие в новите строги ограничения на испанските управляващи против държанието на английските туристи, фамозни с буйното си пиене, предава БНР.

Хотелиерите непрекъснато се оплакват от пияни британци, които наскърбяват личния състав и другите летовници и нанасят материални вреди. Тези, които са регистрирани за нападателно държание и побои, към този момент не се позволяват в курортите.

Конкретно за България „ Сън “ написа, че потокът от туристи се е нараснал двойно след 1994 година и тази наклонност наподобява ще се резервира откакто за 2019 година има 16 % повече резервации, в сравнение с за предходната година. Особено известен е Слънчев бряг с даваната цялостна независимост на английските туристи, за което „ Сън “ помести богато илюстрирана публикация преди седмица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР