Британският промоутър Еди Хърн обяви, че „абсолютният“ световен шампион в

...
Британският промоутър Еди Хърн обяви, че „абсолютният“ световен шампион в
Коментари Харесай

Еди Хърн: Александър Усик ще се бие на 18 май в Ню Йорк срещу Поветкин, Паркър или Ортис

Британският промоутър Еди Хърн разгласи, че „ абсолютният “ международен първенец в полутежка категория (до 90, 7 кг) Александър Усик ще дебютира в тежка категория (+ 90, 7 кг) на 18 май в Съединени американски щати, най-вероятно в дуел против Александър Поветкин, Джоузеф Паркър или Луис Ортис.

„ Усик ще организира идната си борба на 18 май в Съединени американски щати “, съобщи Еди Хърн. “Негов противник най-вероятно ще бъде някой всред Александър Поветкин, Джоузеф Паркър и Луис Ортис. Въпреки че Поветкин и Паркър потвърдиха присъединяване си в картата на Дилиън Уайт, която е планувана за 20 април на „ 02 Арена “ в Лондон. Трябва да разберем кой има предпочитание да се срещне с Усик. Той обаче е подготвен да се бие с Ортис, Паркър и Поветкин. С всеки от тези момчета “, добави Хърн.

„ Дали бих желал Усик да се срещне с някой от тях? Не! Но той го желае! Аз бих го посъветвал да избере по- елементарен противник за първата си борба в тежка категория, само че това са боксьорите, с които той желае да се бие,и допускам, че за това почитателите го обичат толкоз доста “, сподели още Еди Хърн.
Луис Ортис има плануван дуел против Кристиан Хамер на 2 март в „ Барклис център “ в Ню Йорк.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР