Британският промоутър Еди Хърн изглежда, че не желае да организира

...
Британският промоутър Еди Хърн изглежда, че не желае да организира
Коментари Харесай

Еди Хърн спира Джоузеф Паркър за битка с Кобрата

Британският промоутър Еди Хърн наподобява, че не желае да провежда нов мач с присъединяване на най-хубавия български боксьор Кубрат Пулев. Предишната нощ новозеландецът , а незабавно след мача Хърн заприказва за евентуалните последващи противници на Паркър.
Преди борбата с Чисора през 2022 година, като даже призна, че срещата може да се състои в София. Еди Хърн обаче даже не загатна Кобрата като вероятен идващ противник на Паркър, а изброи няколко други имена за конкурент на някогашния международен първенец.

„ В момента Джоузеф се намира в страхотна позиция. Може да получи елиминационен мач за IBF с Хъргович. Друга алтернатива пред него е Анди Руис, както и Уайлдър или пък Ортис. Паркър се намира тъкмо в този лист. Трябва му победа над някое от тези момчета, с цел да нападна още веднъж международния връх “, показа Еди Хърн след галавечерта в Манчестър.
Последната боксова борба на бе таман против клиент на Еди Хърн - в мача за международната купа в тежка категория против Антъни Джошуа в края на 2020-а, когато Кобрата бе нокаутиран и за повторно в кариерата си изпусна шанса да стане международен първенец.
В кариерата си Пулев се е боксирал и с различен клиент на Хърн - Дерек Чисора, който българинът съумя да победи. Според Еди Хърн , като я дефинира като " обир " по отношение на английския боксьор.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР