Британският принц Уилям и съпругата му приключиха тридневното си посещение

...
Британският принц Уилям и съпругата му приключиха тридневното си посещение
Коментари Харесай

Една принцеса зад Океана: Кейт Мидълтън покори САЩ

Британският принц Уилям и брачната половинка му завършиха тридневното си посещаване в Съединени американски щати с церемония гала за премиите " Ъртшот ".

Там престолонаследникът приказва с оптимистичен звук за разрешаването на международните проблеми с околната среда посредством " вяра, оптимизъм и незабавни дейности ", заяви Асошиейтед прес.

 Кейт и принц Уилям БГНЕС

Принцът на Уелс уважи починалия президент на Съединени американски щати Джон Кенеди . Уилям сподели, че неговата премия " Ъртшот " (Earthshot Prize) е въодушевена от фамозната тирада на Кенеди за полет до Луната от 1962 година, мобилизирала страната за изпращането на астронавти до Луната. Същото възприятие за обсег и незабавни дейности са нужни и през днешния ден за отбрана на околната среда, сподели Уилям.
 

 Кейт и принц Уилям БГНЕС

Звездният прахуляк за блестящото шоу прибавиха Ани Ленъкс, Ели Гулдинг и дуетът Клои и Холи, които пяха на сцената в Бостън, както и Били Айлиш, която се включи отдалечено. Кейт й Уилям откриха време да си побъбрят и с някои звезди, измежду които сънародникът им Дейвид Бекъм и артистът Рами Малек .

 Кейт и принц Уилям БГНЕС
 

 Кейт и принц Уилям БГНЕС

Уилям имаше и частна среща с президента на САщ Джо Байдън преди церемонията. Освен това той се срещна и с Каролайн Кенеди, щерка на починалия президент на Съединени американски щати и дипломат на Съединени американски щати в Австралия. Принцът и принцесата на Уелс разгледаха музея на президента Кенеди в компанията на щерка му.

 Кейт и принц Уилям Българска телеграфна агенция

 Кейт и принц Уилям Българска телеграфна агенция

Принц Уилям и брачната половинка му Кейт по-рано бяха приветствани публично в Градския съвет на Бостън и наблюдаваха среща на " Бостън Селтикс ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР