Британският принц Уилям е блокирал всяка възможност неговият брат принц

...
Британският принц Уилям е блокирал всяка възможност неговият брат принц
Коментари Харесай

Принц Уилям блокирал завръщането на Хари, за да защити съпругата си

Британският принц Уилям е блокирал всяка опция неговият брат принц Хари да се върне на Острова - в обезверен опит да отбрани брачната половинка си Кейт Мидълтън. Това разяснява кралският специалист Хелена Чард пред Fox News. Херцогинята на Кеймбридж се възстановя след коремната интервенция, която претърпя през януари.

„ Той познава брат си добре и сигурно няма да му разреши да се върне в фамилията, защото му няма доверие. Уилям пази брачната половинка си и няма да разреши нищо да попречи на нейното възобновяване “, показва Чард.

Преди това се смяташе, че здравословните проблеми на крал Чарлз, който беше диагностицирам с рак, може да имат „ сплотяващ резултат “ върху кралското семейство.

Според източници братята към този момент не беседват и не са се виждали по време на 24-часовото пътешестване на Хари до дома си по-рано този месец.

„ Има едно голямо затруднение по пътя на Хари и това е принц Уилям “, показва кралският специалист Кинси Шофийлд.

„ На Хари няма да му бъде разрешено да се върне в каквото и да е качество, в случай че принц Уилям има каквото и да било въздействие върху обстановката “, разяснява той.

„ Според Уилям Хари и Меган не обмислят вярно следствията на държанието си и не може да им се има доверие “, прибавя Шофийлд, предава бТВ.

Изглежда, че Уилям и татко му Чарлз споделят сходна позиция за завръщането на Хари в кралското семейство, защото съгласно източници, близки до тях, кралят е безапелационен, че по-малкият брат не може да се върне като представител на английското кралско семейство.

„ Мисля, че всяка болест, всяко неразположение сплотява фамилията. Аз го обичам. Факт е, че съумях да се кача на самолета и да отида да видя татко си и да прекарам време с него. Благодарен съм за това “, разяснява в това време принц Хари.

През януари 2020 година той и брачната половинка му Меган оповестиха, че се отдръпват от уговорките си в кралското семейство.

Последният формален ангажимент на херцозите на Съсекс беше на 9 март същата година, когато дружно с починалата към този момент кралица Елизабет Втора и останалите висши членове на кралското семейство, означиха Деня на Общността на нациите в Уестминстърското абатство.

Преди четири години Хари и Меган обявиха, че ще разпределят времето си сред Англия и Северна Америка, с цел да може синът им да схване традициите на кралското семейство, само че и с цел да имат време за бъдещата си благотворителна активност.

Двамата получиха право да работят и да печелят пари за себе си – нещо, което им беше неразрешено по закон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР