Британският принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл поканиха

...
Британският принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл поканиха
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл правят скромна сватба с 600 гости

Британският принц Хари и американската му избраница Меган Маркъл поканиха 600 посетители на сватбата си на 19 май, предадоха международните организации.

От двореца Кенсингтън оповестиха, че поканените на церемонията в параклиса " Сейнт Джордж " на замъка Уиндзор ще участват и на обяд по-късно.

По-късно вечерта 200 посетители ще бъдат посрещнати на частен банкет в намиращия се наоколо Фрогмор хаус. Домакин ще бъде бащата на Хари принц Чарлз.

Кралските предложения са щамповани със златисто и черно, по-късно са гланцирани и краищата им са позлатени. Те са разпратени тази седмица. Все още няма информация кои са предстоящите посетители.

В поканите мъжете са инструктирани да носят фрак или костюм, а дамите - публична рокля и шапка.

Около 1900 души бяха поканени на обилната женитба на по-големия брат на Хари принц Уилям и брачната половинка му Кейт в лондонското Уестминстърско абатство през 2011 година Сред гостите им бяха звезди като Елтън Джон, Дейвид Бекъм и брачната половинка му Виктория, както и кралски персони от разнообразни краища на света и политици. Някои английски вестници спекулираха, че принц Хари може да предложения някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама, само че не и сегашния - Доналд Тръмп.

Клаудия Джоузеф, създател на биографична книга за Кейт Мидълтън, сподели, че Хари не би желал да прави нищо, което ще има политически последици и би сложило кралицата в неловко състояние.

" Хари обожава баба си и не би желал да я разстройва. Последното нещо, което би желал да направи, е да провокира Трета международна война ", изясни тя.

Според нея, английският принц и годеницата му Меган Маркъл са избрали по-интимна женитба, в сравнение с Уилям и Кейт.

В началото на месеца беше оповестено, че над 2500 души ще бъдат поканени да вземат участие в тържествата в деня на сватбата на 19 май. Те ще могат да следят идването на булката и младоженеца, техните посетители и прекосяването на процесията с каретата, щом тя тръгне от двореца.

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР