Британският премиер Риши Сунак се извини за грешката, която е

...
Британският премиер Риши Сунак се извини за грешката, която е
Коментари Харесай

Британският премиер се извини, че е пътувал в кола без предпазен колан

Британският министър председател Риши Сунак се извини за грешката, която е позволил като не си е поставил защитния колан до момента в който се е возел в кола, за да  снима клип за обществените медии, заяви Ройтерс, като се базира на днешно изказване на представител на Даунинг стрийт.

Клипът, в който Сунак разисква последните финансови дейности, подхванати от държавното управление за " повишение стандарта на живот " на общности в цялата страна, беше необятно публикуван в обществените мрежи. В него се вижда по какъв начин Сунак приказва пред камерата от задната седалка на колата си, без да си е поставил защитен колан.

" Министър-председателят смъкна защитния колан, с цел да снима къс клип. Той признава, че това беше неточност и се извинява ", сподели през днешния ден представител на Даунинг стрийт пред кореспонденти, съобщи Българска телеграфна агенция.

Във Англия човек може да бъде санкциониран до 500 лири, в случай че не си е сложил защитния колан до момента в който пътува с автомобил. Изключение може да бъде направено единствено при незабавни транспортни средства на служби, в таксита или когато водачът кара на заден ход, напомня организацията.

Попитан от публицисти дали Сунак по някаква причина се възползва от изключение от разпоредбите и по тази причина не поставя защитен колан, представителят отговори: " Беше неточност и той се извини ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР