Британският премиер Риши Сунак направи най-големия намек досега, че Борис

...
Британският премиер Риши Сунак направи най-големия намек досега, че Борис
Коментари Харесай

Британският премиер намекна за сензационно завръщане на Борис Джонсън в политиката

Британският министър председател Риши Сунак направи най-големия намек до момента, че Борис Джонсън може сензационно да се завърне в политиката, твърди " Сънди експрес ", представен в преписка от БНР. 

Вестникът се базира на обява на премиера в обществените медии, която, съгласно изданието, демонстрира, че Риши Сунак и Борис Джонсън са подготвени да подобрят връзките си преди общите избори. Сунак и Джонсън споделиха в събота вечер обща позиция, с цел да отбележат втората годишнина от нахлуването на Русия в Украйна. В " Инстаграм " Сунак показа фотоколаж от четири фотоси - както негови, по този начин и на Джонсън, по какъв начин се поздравяват с украинския президент Володимир Зеленски. Запитан дали би желал да върне някогашния министър-председател в своя кабинет, Сунак отговори: " Гордея се с работата, която свършихме дружно. И работихме добре дружно дълго време. В последна сметка, има, знаете, добре документирани разлики сред нас ". 

Съюзниците на Джонсън споделиха пред " Сънди експрес ", че приветстват " сигналите " на Сунак, че " вратата е отворена ", и приканиха спечелилият на изборите през 2019 година да бъде употребен като основно оръжие на идните общи избори. Вестникът разяснява, че завръщането на Борис Джонсън би било още по-шокиращо от завръщането на Дейвид Камерън. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР