Британският премиер Борис Джонсън заяви, че страната остава в опасна

...
Британският премиер Борис Джонсън заяви, че страната остава в опасна
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Ситуацията с Covid-19 във Великобритания остава опасна

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че страната остава в " рискова и рискова обстановка " във връзка с коронавирусната пандемия, призовавайки хората в цяла Англия да " сдържат нервите си в края на борбата против вируса ".
В изявление пред депутати в Народното събрание той означи, че държавното управление би трябвало " да знае доста повече за резултата на имунизациите за попречване на хоспитализации и смъртни случаи " доникъде на февруари, съобщи БНР.
 Над 100 000 са към този момент жертвите на COVID-19 във Англия Над 100 000 са към този момент жертвите на COVID-19 във Англия
Повече от 100 000 души са умряли от ковид във Англия, заяви Би Би Си. Премиерът Борис Джонсън съобщи, че поема " пълнат...
" Нашата цел в този момент е които са ни нужни за ваксиниране на най-уязвимите и да овладеем този вирус, с цел да можем дружно да победим тази най-злочеста болест, да възстановим живота си един път вечно ", съобщи Джонсън.
Той означи, че Обединеното кралство е " мощно решително " в доставките на коронавирусни ваксини, визирайки разногласието сред Европейския съюз и компанията " АстраЗенека " (AstraZeneca) по отношение на закъснение на доставката на ваксина.
" Ние сме мощно уверени в нашите контракти и вървим напред на тази основа ", съобщи министър председателят. Джонсън разяснява и държавния проект за за ограничение, като означи, че ще разгласи " пътна карта " за унищожаване на рестриктивните мерки на 22 февруари.
Правителството е готово да предприеме " постепенния метод " за облекчение на ограничаващи ограниченията, сподели още министър председателят, изразявайки вяра, че Англия ще може да отвори още веднъж учебните заведения през седмицата, започваща на 8 март.
 Борис Джонсън: Освен по-заразен, английският вид на COVID-19 е и по-смъртоносен Борис Джонсън: Освен по-заразен, английският вид на COVID-19 е и по-смъртоносен
" Новият вид на ковид, открит във Англия, е по-смъртоносен от остарелия ". Това съобщи в телевизионно послание към нацият...
Междувременно формалните данни за Covid-19 от Обединеното кралство, оповестени в сряда, разкриват, че дневният брой на позитивно тестваните случаи в страната е повишен с към 5 000 до 25 308 спрямо предния ден.
Регистрирани са 1 725 смъртни случая, което способства за средноседмично нарастване от 0,9 на 100. Общо смъртните случаи от Covid-19 са достигнали 103 602 души от началото на пандемията.
Междувременно провокират оптимизъм, като общо над 7 милиона души са получили първите дози на коронавирусни ваксини, което съставлява съвсем 11% от популацията на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР