Британският премиер Борис Джонсън довежда до отчаяние европейските преговарящи с

...
Британският премиер Борис Джонсън довежда до отчаяние европейските преговарящи с
Коментари Харесай

Борис Джонсън довежда до отчаяние европейските преговарящи

Британският министър председател Борис Джонсън довежда до обезсърчение европейските договарящи с непреклонността си и оставя малко вяра за съглашение с Европейски Съюз за Брекзит до 31 октомври, за което ще поеме " цялата отговорност ".

" Все още сме подготвени обективно да проучваме всички съответни и юридически издържани оферти на Англия, само че такива до този миг не са постъпили ", съобщи основният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние преди среща с ръководителя на Европейския парламент и ръководителите на политическите групи в европарламента.

" Брекзит е учебно заведение за самообладание и увереност ", сподели с подигравка Барние преди срещата с водачите на Европейския парламент.

Председателят на европарламента Давид Сасоли показва твърда позиция във връзка с Борис Джонсън след тази среща, на която Мишел Барние осведоми събеседниците си за положението на настоящите разисквания в Брюксел със съветника на английския министър председател за Брекзит Дейвид Фрост.

" Получените сигнали не разкриват никаква самодейност, която да разреши обновяване на договарянията ", сподели Барние на конференция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР