Британският посланик в САЩ Ким Дарък служи лошо на Обединеното

...
Британският посланик в САЩ Ким Дарък служи лошо на Обединеното
Коментари Харесай

Тръмп с критики към британския посланик в САЩ

Британският дипломат в Съединени американски щати Ким Дарък служи неприятно на Обединеното кралство. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп във връзка на обвиняванията в непросветеност, които му насочи английският посланик, съобщи БГНЕС.

Си Ен Ен заяви по-рано, че английският дипломат Ким Дарък в дипломатическите грами, изпратени в Лондон, е нарекъл американския президент Доналд Тръмп “неумел ” и “некомпетентен ”. Британският дипломат е уведомил английското държавно управление, че кариерата на стопанина на Белия дом “може да завърши срамно ”.

“Посланикът не е работил в интерес на Обединеното кралство ”, съобщи Тръмп пред кореспонденти. “Ние не сме огромни фенове на този човек ”, сподели още президентът на Съединени американски щати.

Първоначално информация за приключването на известия от английския дипломат е оповестена от вестник „ Дейли мейл ”, който цитира фрагменти от грамите на Дарък. Според обява в английския вестник, в едно от известията си Дарък декларира, че не има вяра администрацията на Тръмп да стане “по-малко неработеща, по-малко непредсказуема, по-малко разграничена сред фракциите, както и по-малко дипломатична и тромава “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР