Британският министър на отбраната Грант Шапс обсъди как да се

...
Британският министър на отбраната Грант Шапс обсъди как да се
Коментари Харесай

В Киев британският министър на отбраната и Зеленски нищят противовъздушната отбрана

Британският министър на защитата Грант Шапс разиска по какъв начин да се укрепи противовъздушната защита на Украйна по време на диалози в Киев с президента Володимир Зеленски . Това разгласи кабинетът на президента през днешния ден, оповестява " Ройтерс ".

Това бележи първото посещаване на Шапс в украинската столица предишния месец.

" От името на цялата нация ви благодаря за всичко, което вършиме за нас. Благодарни сме за вашата помощ - военна, финансова, филантропична. Оценяваме доста, че можем да разчитаме на вас ", гласи изказване на Зеленски, публикувано от кабинета му.

Украинският президент повдигна въпроса за съдействието в бранша на защитата сред Киев и Лондон, което съгласно него е разрешило на страната му доста да разшири своите благоприятни условия на бойното поле с оръжия с огромен обхват.
 Англия даде обещание на Украйна десетки хиляди артилерийски снаряди
Англия даде обещание на Украйна десетки хиляди артилерийски снаряди

Подкрепа против съветската експанзия

Тази година Англия, които разрешиха на Украйна да нанася удари на далечни дистанции по цели в окупираната от Русия територия.

Шапс и Зеленски разискаха усилване на противовъздушната защита в Украйна на фона на опасенията, че Русия ще употребява ракети с огромен обхват и дронове, с цел да удря сериозна енергийна инфраструктура през най-студените месеци на зимата.

Посещението не беше авансово оповестено , като това е естествена военновременна защитна мярка за сигурност. Нито беше ясно по кое време тъкмо Шапс се е срещнал със Зеленски. Шапс е посещавал Украйна и преди по време на войната, само че в предходното си качество на енергиен министър.
 Зеленски се закани: Киев готви нови офанзиви против терористична Русия
Зеленски се закани: Киев готви нови офанзиви против терористична Русия

Санкциите не са задоволителни, отсече президентът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР