Британският министър на отбраната Бен Уолъс предупреди президентът на Русия

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс предупреди президентът на Русия
Коментари Харесай

Лондон: Путин „да не подценява и подлага на изпитание“ Великобритания и Запада

Британският министър на защитата Бен Уолъс предизвести президентът на Русия Владимир Путин в изявление за " Сънди телеграф "  „ да не подценява и подлага на тестване “ Англия и Запада, предава. След като министър председателят Борис Джонсън изложи проект от 6 точки по какъв начин Владимир Путин да претърпи неуспех в Украйна, с акцент върху единството на Запада и стягане на всички типове наказания, тази заран „ Сънди телеграф “ помества изявление на Бен Уолъс, в което той декларира, че „ Западът не би трябвало да се опасява от Путин “.

Уолъс предизвестява Путин, който „ работи ирационално и сее смут в Украйна “, да не се пробва да тества търпението на Англия.

„ Историята е претъпкана с властнически водачи, подценяващи Запада и Обединеното кралство. Путин несъмнено подценява интернационалната общественост “, акцентира министърът на защитата. В изказване на министерството на отбранатa пък се споделя, че „ с бомбардировките Путин цели да пречупи украинския дух “.

В друго изявление за „ Сънди експрес “ външният министър Лиз Тръс декларира, че „ спорът в Украйна е борбата на нашето потомство “. „ Това, което се случва по улиците на Европа е нещо, което не съм виждала през живота си. Това е борба за независимост и народна власт, суверенитет и самоопределяне “, заключава Тръс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР