Британският крал се ядоса на изпускаща мастило писалка по време

...
Британският крал се ядоса на изпускаща мастило писалка по време
Коментари Харесай

Крал Чарлз III се ядоса на химикалка

Британският крал се ядоса на изпускаща мастило химикалка по време на визитата си в замъка „ Хилсбъроу “ в Северна Ирландия.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 127
Кралят и брачната половинка му Камила участваха на банкет в замъка. В края на церемонията той трябваше да подпише книга, само че се оплака от писалката, която използваше.

Съпругата му разяснява, че писалката тече и тя беше бързо заменена от кралски асистент преди Камила също да подпише книгата.

В живото предаване обаче се видя момента на яд на крал. 

Чарлз III: " Просто би трябвало да сложа... 12 септември ли е? "
Секретар: " 13-и, сър. "
Чарлз III: " О, Боже, записах неверната дата. 13-и? "
Секретар: " Да, сър. "
Камила: " По-рано се подписахте на 12-и. "
Чарлз III: " О, Боже, ненавиждам това! Не мога да претърпявам това проклето нещо! Това, което вършат всякога! "



Това е вторият случай, когато крал попада в заглавията на вестниците поради химикалка. В събота той беше публично провъзгласен за новия английски монарх на историческа гала в двореца „ Сейнт Джеймс “. По време на церемонията по подписването Чарлз беше видян да подканя помощника си да махне подноса с писалки от бюрото му, преди да продължи да написа с перо върху хартия, напомня БТВ.

Крал е на обиколка на четирите елементи на Обединеното кралство и през днешния ден дойде в Северна Ирландия. Стотици хора се подредиха на улицата, водеща към замъка „ Хилсбъроу “ - формалната резиденция на кралското семейство в Северна Ирландия, близо до Белфаст. Районът пред портите на замъка беше обсипан със стотици цветя.

Чарлз и брачната половинка му Камила слязоха от колата си, с цел да поздравят събралите се и се ръкуваха с хора, в това число възпитаници в яркосини униформи. Чарлз дори погали едно корги, представител на породата кучета, обичани на майка му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР