Британският крал Чарлз Трети приветства събралите се на църковна служба

...
Британският крал Чарлз Трети приветства събралите се на църковна служба
Коментари Харесай

Кралското семейство се събра в Сандрингам за Коледа

Британският крал Чарлз Трети приветства събралите се на църковна работа в коледния ден в Сандрингам, графство Норфолк, където бе възобновена традицията за събиране на кралското семейство за празника.

Кралят и кралицата консорт Камила бяха съпроводени от принца и принцесата на Уелс – Уилям и Кейт, с техните деца и още няколко кралски особи. Голямо голям брой бе почнало да се събира още от ранните часове на деня пред църквата „ Свети Мария Магдалена “ в Сандрингам, с цел да насочат персонални пожелания към кралската двойка, съобщи БНР.

За първи път кралското семейство се събира още веднъж за Коледа в имението от 2019 година насам.

Имението Сандрингам е частна благосъстоятелност на английските монарси от повече от 160 години. Покойната майка на краля Елизабет Втора бе хазаин на 32 фамилни Коледи в Сандрингам, само че през 2020 и 2021 година тази традиция бе прекратена поради Covid-19 и поразклатеното ѝ здраве.

В късния следобяд малките екрани ще пуснат авансово записаното коледно обръщения на краля към нацията. Междувременно в първата си коледна работа след гибелта на Елизабет Втора архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби – главата на Англиканската черква, отдаде дълбока респект на някогашния монарх. Той отдели особено място и на всички изпитващи неимоверни компликации с рецесията с повишаването на живота.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР