Британският боксьор Антъни Джошуа заяви, че не е могъл да

...
Британският боксьор Антъни Джошуа заяви, че не е могъл да
Коментари Харесай

Джошуа: По-добър съм от Фюри

Британският боксьор Антъни Джошуа съобщи, че не е могъл да отхвърли шанса да се изправи против Тайсън Фюри и да стане неоспорим международен първенец в тежка категория, само че той съобщи, че съперникът му няма по какъв начин да завоюва историческата борба.

За момента конфликтът сред двамата е очакван за края на юли или началото на август, само че към момента не е ясно мястото на борбата.

„ Подписах моята част от договорката. Изпратихме на Тайсън добра оферта, такава, която съм сигурен, че няма да откаже. Той желае борбата, както и аз, и повече от мен и него, цялата аудитория я желае. Поставям кристалната си топка и споделя, че това ще се случи тази година на 100% “, съобщи Джошуа пред „ Скай Спорт “.

Попитан дали Фюри може да претендира за трите съществени пояса, британецът отговори: „ За страдание няма да завоюва историческата борба. “

„ Сигурен съм, че тази година ще бъде мачът. Може би краят на юли или началото на август. Къде? Това е закъснението заради пандемията. Искаме да има хора, които да гледат борбата. Просто би трябвало да намерим вярното място. За мен „ Уембли “ би бил съвършен “, добави още той.

Тайсън Фюри постоянно се подиграва на съперниците си в обществените мрежи, само че Джошуа упорства, че Мохамед Али е бил майсторът в диалозите преди борбите.

„ Най-доброто, което в миналото е правено, е от Мохамед Али. Факт. Мисля, че най-правилното, което мога аз да направя, е да разгадая играта на съперника. Може да вземете толкоз доста от това. Просто споделям, че съм по-добър от него. Чувствам, че върша добра промоция на бокса. Представлявам майка ми, татко ми, общността, боксовата юноша. Не желая да ставам прекомерно персонален в нападките си преди мач “, съобщи Джошуа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР