Британският бизнес би могъл да вземе участие в реализирането на

...
Британският бизнес би могъл да вземе участие в реализирането на
Коментари Харесай

Путин предложи на британския бизнес да финансира руски проекти

Британският бизнес би могъл да вземе присъединяване в реализирането на съветски национални планове, счита президентът на Руската федерация Владимир Путин.

„ В рамките на националните планове в Русия планираме инвестиции от стотици милиарди долари за развиването на най-важните браншове на стопанската система и обществената сфера “, съобщи той по време на среща с представители на английските настоятелен кръгове, представен от Интерфакс.

„ Уверен съм, че и вашите компании биха могли да се включат в тази работа. Пазарът е задоволително огромен “, продължи Путин. Според него „ реализацията на тези планове ще има сложен и по плановете, синергетичен резултат за динамичния растеж на цялата страна, и ще открие обилни благоприятни условия за бизнеса, включително и за английски настоятелен кръгове “.

Освен това президентът насочи покана към английските предприемачи да вземат присъединяване в Петербургския интернационален стопански конгрес през тази година. В срещата вземат участие генералните шефове на Glencore Айван Глазенберг, на BP Робърт Дадли, на Vitol Иън Тейлър и други Руската страна е показана от помощниците на президента Андрей Белоусов и Юрий Ушаков, шефът на „ Роснефт “ Игор Сечин, министрите Максим Орешкин и Денис Мантуров, президентката на Банка Русия Елвира Набиулина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР