Британският актьор Хенри Кавил потвърди, че повече няма да играе

...
Британският актьор Хенри Кавил потвърди, че повече няма да играе
Коментари Харесай

Хенри Кавил е уволнен като Супермен

Британският артист Хенри Кавил удостовери, че повече няма да играе ролята на Супермен, оповестява Си Ен Ен - част от същия медиен конгломерат, в който са и филмите на DC Comics (Warner Bros Discovery). 

Въпреки че пред октомври актьорът обяви, че ще се завърне в ролята на Човека от стомана и даже се появи за малко в спомагателна сцена от " Черния Адам " с Дуейн Джонсън  - Скалата, тези планове са се провалили. 

В Инстаграм пост Кавил описа за срещата си с режисьора Джеймс Гън и продуцента Питър Сафран, които също през октомври бяха оповестени за ръководещи шефове на DC Studios.



" Аз, в последна сметка, няма да се завърна като Супермен ", написа той. " След като студиото ми сподели да разглася завръщането си през октомври, преди тяхното назначение, това не е най-приятната вест. Но това е животът. "

Кавил извърши ролята на Кларк Кент/Супермен в четири кино лентата (ако не броим единичната сцена в " Черния Адам " ) от 2015-а насам - " Човек от стомана ", " Батман против Супермен: Зората на справедливостта ", " Лигата на справедливостта " и четиричасовата режисьорска версия " Лигата на справедливостта на Зак Снайдер ". Опитът на DC Studios да построи печеливша кино галактика по сходство на тази на Marvel обаче претърпя условен крах и с това е обвързвана промяната на караула в компанията.

Гън, по-известен като режисьор на " Пазителите на галактиката " за конкурентното студио Marvel, също се изказа в обществените мрежи през вчерашния ден. Той съобщи, че проектът на новия ръководещ тандем за развиването на DC е подготвен и при започване на идната 2023 година ще споделят " вълнуваща информация " за първите планове в него. 

Вече е ясно, че Гън и Сафран желаят по-млад Супермен. Те ще снимат филми, които ще се концентрират върху по-ранна част от живота на героя. След поста Джеймс Гън отговори на въпроси на почитатели и сподели също, че написа сюжет за Супермен, който няма да бъде за произхода на героя. Ден по-рано стана ясно, че измежду взетите от двамата решения е също да не не престават " Жената знамение " с трети филм, което провокира гнева на режисьорката Пати Дженкинс.



Неотдавна Хенри Кавил трябваше да понесе още една тежка загуба: след три сезона в основната роля на " Вещерът ", той към този момент няма да играе в сериала на Netflix. Ролята на Гералт от Ривия ще поеме Лиъм Хемсуърт. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР