Британският актьор Джулиан Сандс, известен с ролите си във филмите

...
Британският актьор Джулиан Сандс, известен с ролите си във филмите
Коментари Харесай

Издирват актьора Джулиан Сандс, изчезнал в планините на Калифорния

Британският артист Джулиан Сандс, прочут с функциите си във филмите " Стая с аспект " и " Кръв и кости ", е липсващ в планините на Южна Калифорния.

Сандс е в неопределеност от петък, когато се оптравил на поход в планината Сан Габриел, северно от Лос Анджелис. Полицията оповестява, че наземните избавителни екипи са прекратили търсенето му през уикенда заради заплаха от лавини в региона, само че не престават да го търсят с дронове и хеликоптер.

От седмици Калифорния е връхлитана от смъртоносни стихии, като президентът Джо Байдън даже разгласи бедствено състояние.

65-годишният артист е прочут с функциите си в известни филми и телевизионни драми, измежду които " 24 ", " Декстър " и " Смолвил ".

В предишното Сандс е разказвал за любовта си към планинското катерене. В изявление за английския в. " Guardian " през 2020 година на въпрос какво го прави благополучен, той дава отговор: " Да съм покрай планински връх в прелестна студена заран. "

Актьорът е женен за писателката Юджиния Ситковиц и е татко на три деца.

Роден във Великобритаия, Сандс се реалокира в Калифорния през 80-те години на предишния век, с цел да преследва холивудска кариера след триумфа на сантименталния филм " Стая с аспект " от 1985 година

Участва и в ролята на сина на Сатаната в свръхестествения трилър от 1989 година " Warlock " и продължението му " Warlock: Армагедон ". Други кино заглавия с негово присъединяване включват поддържащи функции в " The Killing Fields ", " Arachnophobia " и " Leaving Las Vegas ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР