Британските здравни служители предупредиха лекарите за сериозен синдром, свързан с

...
Британските здравни служители предупредиха лекарите за сериозен синдром, свързан с
Коментари Харесай

Британски лекари са притеснени от свързан с вируса синдром при деца


Британските здравни чиновници предизвестиха лекарите за " сериозен синдром, обвързван с ковид ", засягащ децата , съгласно английския здравен вестник (HSJ).

В предизвестие, изпратено до общопрактикуващи лекари в цялата страна , HSJ твърди, че следи през " последните три седмици явно нарастване на броя на децата от всички възрасти, които са с многосистемно възпалително положение , изискващи интензивно лекуване в Лондон, както и в други райони на Обединеното кралство. "

В публикация, оповестена от HSJ, се споделя, че известието акцентира " възходящата угриженост, че при децата във Англия се появява обвързван с COVID-19 инфекциозен синдром или че може да има различен, към момента неидентифициран заразен патоген , обвързван с тези случаи. "

HSJ съобщи, че абсолютният брой наранени деца до момента се счита за дребен, само че към този момент се знае малко по въпроса . Синдромът има характерностите на сериозен COVID-19, " само че има относително малко случаи на съществени резултати или гибел от ковид при деца. "

" Някои от децата са тествани позитивно за COVID-19, някои наподобява са прекарали вируса, само че някои не са ", се споделя в отчета, допълвайки, че доста по-малко деца в сравнение с възрастни са имали съществено заболяване с вируса или са починали.

Сигналът е изпратен до повече лекари и се удостоверява в обособен " незабавен сигнал ", публикуван нощес от Педиатричното сдружение за интензивно лекуване . " Случаите имат общи припокриващи се характерности на синдром на отровен потрес и атипична болест на Кавазаки с кръвни параметри, съответстващи на тежък COVID-19 при деца ", се споделя в бележката.

 Борис Джонсън: Covid-19 е най-голямата опасност от ВСВ, няма да отменяме карантината
Борис Джонсън: Covid-19 е най-голямата опасност от ВСВ, няма да отменяме карантината

По думите му страната реализира прогрес, има действителни признаци, че " прекосяваме пика "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР