Британските принцове Уилям и Хари разказаха в интервю как са

...
Британските принцове Уилям и Хари разказаха в интервю как са
Коментари Харесай

Принц Хари: Вместо да помогнат, папараци снимаха майка ми как умира

Британските принцове Уилям и Хари описаха в изявление по какъв начин са претърпели дните директно след гибелта на майка си принцеса Даяна, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

20 години след гибелта си принцеса Даяна още веднъж е в центъра на вниманието

В документалния филм " Даяна, 7 дни ", елементи от който бяха излъчени по Би Би Си, принцовете споделиха за шока, който са изпитали, когато са научили за злополуката, и по какъв начин кралица Елизабет Втора се е постарала да им обезпечи време, през което да скърбят необезпокоявани.

Принц Хари упрекна папараците, че вместо да оказват помощ на още живата принцеса Даяна на мястото на злополуката, са я снимали по какъв начин умира, съобщи ТАСС. Откъси от кино лентата " Даяна, 7 дни " бяха излъчени през днешния ден. Целият филм ще бъде показан по първи канал на Би Би Си в неделя.
20 years later, #PrinceHarry talks about the paparazzi who chased #PrincessDiana the day she died #DianaHello20 pic.twitter.com/Gasvv6PUXO
— HELLO! US (@hellomagUS) August 23, 2017 Принц Хари като че ли удостовери, че принц Чарлз им е съобщил новината за гибелта на майка им. Той сподели, че татко им се е грижел за тях през тези тежки дни. " Той ни утешаваше и поддържаше “, сподели принц Хари. „ Едно от най-трудните неща за един родител е да заяви на децата си, че другият им родител е умрял ".

Принц Хари сподели, че не е можел да повярва, а принц Уилям - че е бил като скован.

След гибелта на принцеса Даяна кралското семейство беше упреквано за отношението му към нея. Някои повдигнаха въпроса дали синовете ѝ - още деца, е трябвало да следват ковчега ѝ в процесията през Лондон.
WATCH: Britain's Prince Harry blames the paparazzi for the crash that killed Princess Diana. Next week marks 20 years since her death. pic.twitter.com/osMFcJ8tcg
— CBS This Morning (@CBSThisMorning) August 23, 2017 Братът на принцеса Даяна граф Спенсър назова това решение " неразбираемо и грубо ". Принц Хари също сподели през юни пред сп. " Нюзуик ", че не би трябвало да се желае сходно нещо от дете " при каквито и да било условия ".

Принц Хари: Не искайте от дете да върви след ковчега на майка си пред хиляди хора (ВИДЕО)

Размишлявайки отново за това, принц Хари съобщи пред Би Би Си, че е удовлетворен от присъединяване си в церемонията. Принц Уилям сподели, че е било техен дълг да са част от този ден, както и че решението е взето " групово ".

Принцеса Даяна почина на 31 август 1997 година в Париж.  По тематиката Голямата мистерия към гибелта на лейди Даяна Животът на принцеса Даяна в 10 значими дати Заради обичта си към Даяна британците не могат да простят на Чарлз
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР