Британски разузнавач е осигурил второ досие за Доналд Тръмп, съобщи

...
Британски разузнавач е осигурил второ досие за Доналд Тръмп, съобщи
Коментари Харесай

Невероятни разкрития за Тръмп и Русия

Британски шпионин е обезпечил второ досие за Доналд Тръмп, заяви The Telegraph.

Досието е било предадено по време на мандата като държавен глава на Тръмп. Докладът е направен от Кристофър Стийл.

Той е бил част от английското външно разузнаване и е предал досието на ФБР. Документът съдържа детайлности за връзки на ръководителя на предизборния щаб на републиканците Пол Манафорт с Русия.

В него се твърди, че съветски представители разполагат с компрометираща информация за интимни връзки на Тръмп. Стийл нашумя с първото огромно досие за връзките с съветското държавно управление на предходния президент, като за новото е употребявал изцяло разнообразни източници.

Твърди се, че съветското държавно управление е осигурявало информация на акцията на републиканците, която може да намали известността на техните съперници. Смята се, че съдействие на Тръмп с съветското държавно управление е траяло няколко години, като от там са разполагали със записи на негови интимни срещи в елитни съветски хотели.

Посочва се и среща на Картър Пейдж, който преди беше считан за непосредствен до Тръмп, с Игор Сечин, който е част от близкия кръг на съветския държавен глава Владимир Путин. Стийл е дал показания пред американски представители, като е декларирал, че предходният му осведомител е недосегаем, само че и че към този момент работи нова група, която събира информация за дейностите на предизборната акция на републиканците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР