Британски полицаи арестуваха 104-годишна жена, за да изпълнят заветното й

...
Британски полицаи арестуваха 104-годишна жена, за да изпълнят заветното й
Коментари Харесай

Арестуваха 104-годишна британка, за да изпълнят заветното й желание

Британски служители на реда арестуваха 104-годишна жена, с цел да изпълнят заветното й предпочитание, заяви " Метро ". Сценката се разигра в град Бристол. Възрастната дама на име Ан Броукънбрау живее в дома за възрастни " Стокли кеър хоум ". Тя изясни, че цялостен живот е била примерна гражданка и е желала да види по какъв начин е от " тъмната страна ", предава Българска телеграфна агенция.

https://twitter.com/i/status/1108399044836159488
Местната полиция откликна на нейното необичайно предпочитание и я арестува. Пазителите на реда сложиха белезници на старата жена и в инвалидна количка я придвижиха до полицейския автомобил. След това я настаниха на предната седалка до водача и я откараха в ареста.

Акцията беше резултат от мероприятието " Заветни стремежи ", проведено от старческия дом на 16 март. Възрастните хора трябвало да напишат своя несбъдната фантазия или неизпълнено предпочитание на листче и го пуснат в кутия. След това листчетата били закачени на въже в локален магазин, с цел да може всеки искащ съгражданин да се отзове и по опция да извърши желанието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР