Британски депутати са използвали парламентарните си пътувания в чужбина като

...
Британски депутати са използвали парламентарните си пътувания в чужбина като
Коментари Харесай

Депутати пътували в чужбина заради проститутки и пиене

Британски депутати са употребявали парламентарните си пътувания в чужбина като опция за скрито потребление на секс услуги и за бурно и прекалено пиянство,. Това настояват пред „ Политико “ техни сътрудници, дипломатически и парламентарни чиновници.

Бивш народен представител от Консервативната партия, в този момент член на Камарата на лордовете, попитал домакините за посоката към най-близкия обществен дом по време на посещаване в Югоизточна Азия с парламентарна група за другарство и поддръжка (APPG), твърди парламентарист, участвал на случая.

Друг народен представител от торите и някогашен министър оставал след завръщането на парламентарната делегация вкъщи, с цел да се занимава с " интереса си към [местните] дами ", настояват двама някогашни сътрудници.

" Проявяваше интерес към красиви млади девойки ", споделя един от тях. " Обикновено оставаше след тези визити и се свързваше на въпросното място с млади дами. "

Високопоставен народен представител от Лейбъристката партия демонстрира користолюбие към " съветски девойки " по време на пътуванията си в чужбина, твърди задграничен посланик, съгласно който локалните управляващи се усещат безсилни да се намесят, тъй като се тормозят да запазят въздействието си в Уестминстър.

Особена угриженост провокира активността на " групите за другарство “ - парламентарни групи, формирани от депутати от разнообразни партии, които се занимават с една или няколко страни. Групите се подчиняват на по-малко строги правила, в сравнение с тези на определените комисии в Камарата на общините, само че въпреки всичко могат да употребяват парламентарни пространства за своите съвещания. Дейността на тези групи значи, че те са склонни да подхващат постоянни пътувания в чужбина, финансирани от задгранични държавни управления или частни компании и постоянно по време, когато Народното събрание заседава.

В рамките на продължаващо следствие „ Политико “ беседва с повече от дузина държавни чиновници и законодатели в Обединеното кралство и в чужбина, които потвърдиха изказванията за пиянско, непочтено или полово държание на някои депутати и чиновници по време на такива пътувания.

Множество депутати настояват, че до момента в който някои сътрудници са проявявали същински интерес към връзките с тези страни, други са се отнасяли към пътуванията като " развлечение " главно с развлекателна цел.

Отношенията на депутатите с английските отвъдморски територии бяха повдигани неведнъж, като локални чиновници обявиха пред „ Политико “, че някои депутати са взели участие в празненства, проведени от дипломатически представители, на които са били " доставяни " млади мъже и дами за присъединяване в полови дейности.

Същите локални чиновници настояват, че някои депутати постоянно са проявявали интензивност, като са желали от непознатите държавни управления напълно платени пътувания в чужбина, като от време на време са стигали до такава степен, че са изтъквали желанията си към шампанско и огромни порции.

Според един от тях, задграничните представители са станали внимателни към сходни подходи и някои от тях са прибягнали до това да пълнят дневния ред на депутатите с допустимо най-вече визити и срещи, с цел да понижат " свободното време " за възможни нарушавания. " Налице е развой на отчаяние ", прибавиха те.

Бивш английски парламентарист съобщи, че държавното управление на една от тези територии е " надълбоко разочаровано " от държанието на гостуващите английски депутати, " които се възприемали като звезди на личния си обяд - пият, държат се неприятно и надменно ". „ Те се държат покровителствено с сътрудниците си политици, без значение за хората към тях, хората от [страната домакин] и за жалост с обслужващия личен състав. Това е невъзпитано държание. "

APPG имат право да употребяват парламентарни пространства в Обединеното кралство за срещи и особено лого на портала, само че не са публични парламентарни органи и значително не са контролирани.

За разлика от определените комисии, не съществува публична система за установяване на техния състав и те нормално не разполагат със профилиран личен състав, в случай че не е обезпечен от външен орган, да вземем за пример частна компания или благотворителна организация.

Бившият народен представител от Лейбъристката партия Кристиан Матисън беше заставен да се отдръпна от поста си предишния месец, откакто против него беше подадена тъжба за полово посягане. Бивша служителка твърди, че той я е поканил на скрито пътешестване до Гибралтар, което съгласно самостоятелната комисия по въпросите на държанието на депутатите е било със полови претекстове. Матисън отхвърля изказванията и няма данни да е взел участие в някакво неуместно държание, настрана от почетената тъжба.

Гибралтар е бил в центъра на предходни обвинявания в непозволено държание, откакто двама депутати от опозицията бяха упрекнати, че са били в мощно нетрезво положение по време на посещаване, проведено от Парламентарната скица за въоръжените сили. Те отхвърлиха изказванията като " клюки на торите ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР