Британската тенисистка Ема Радукану потвърди, че се надява да се

...
Британската тенисистка Ема Радукану потвърди, че се надява да се
Коментари Харесай

Ема Радукану потвърди, че се завръща на корта за новия сезон

Британската тенисистка Ема Радукану удостовери, че се надява да се завърне на корта за началото на новия сезон следващата година.

Шампионката от US Open 2021 пропусна последната половин година, откакто претърпя интервенция на двете китки и глезена си след серия от травми.

В изявление за Военновъздушни сили 20-годишната Радукану показа, че не е определила дата за завръщането си в шампионатите на WTA, само че " сигурно ще се върне за началото на този сезон ".

" Очаквам с неспокойствие да стартира още веднъж, един тип от нулата. Все още ми остават към 15 години в кариерата ми, тъй че няма защо да бързаме ", съобщи британката, която се срина до №280 в международната класация.

Родената в Канада състезателка приказва и по тематиката с това кой ще бъде нейният персонален треньор при завръщането ѝ в тура, като през последните малко повече от две години тенисистката смени петима разнообразни експерти.

" Задавам доста въпроси на моите треньори. В избрани случаи те не съумяха да се оправят с въпросите, които задавах, тъй че може би това е повода да се разделя с тях. Това е нещо, което постоянно съм правила. Продължавам да предизвиквам и да задавам въпроси на треньорите и да провокирам тяхното мислене. Аз не съм човек, на който можеш просто да казваш какво да прави. Трябва да схвана за какво и тогава ще го направя ", сподели още Ема Радукану.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР