Британската принцеса Кейт, която на 22 март разкри във видеообръщение,

...
Британската принцеса Кейт, която на 22 март разкри във видеообръщение,
Коментари Харесай

Принцеса Кейт е била оперирана през януари от италиански екип

Британската принцеса Кейт, която на 22 март разкри във видеообръщение, че страда от рак и се е подложила на превантивна химиотерапия, е била оперирана през януари в лондонска клиника от италиански медицински екип, дошъл от многопрофилната болница " Джемели " в Рим, оповестява италианското издание " Дженте ". Няма публично удостоверение от Бъкингамския замък на тази информация.

Кейт, за която в края на предходната година британците разясниха, че е доста слаба, се е подложила на планова интервенция на стомаха на 14 януари. Новината беше обявена няколко дни по-късно. Последваха към две седмици престой на принцесата в болница и доста спекулации от какво страда и какво е наложило интервенцията. Накрая принцесата разкри, че има рак, само че не посочи какъв тъкмо и изиска да бъде непокътнато правото й на персонален живот.

Малко преди този момент стана ясно, че английският крал Чарлз Трети също е диагностициран с рак по време на интервенция на простатата. Раковото заболяване не било на простата, разяснява в този момент " Дженте " и добавя, че кралят се оплаквал от мощни болки в костите, които продължавали да го тормозят. 

Непотвърдената от Бъкингамския замък информация за тези болки, които Чарлз III изпитвал, опонира на наскорошните уверения, че монархът към този момент се усеща по-добре, означават италиански медии.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР