Британската поп звезда Рита Ора сподели в ново интервю за

...
Британската поп звезда Рита Ора сподели в ново интервю за
Коментари Харесай

Рита Ора с признание: Отваря нова страница в живота си

Британската поп звезда Рита Ора показа в ново изявление за " Вог ", че е подготвена да отвори изцяло нова страница в живота си. Сексапилната изпълнителка описа пред австралийското издание на влиятелното списание, че до този миг всичко в живота ѝ се случвало бързо и била нетърпелива, само че към този момент решила, че на 30 години е време за смяна.

Виж още: Момчето с халата и яките надписи: Защо се снима в този тип и за скандалните му фрагменти с Азис 

" Животът не работи по този начин ", показа Рита и съобщи, че би желала да запаби малко темпото. Звездата с албански корени сподели, че се е изморила от непрекъснатото бързане и живот на високи обороти, в този момент взела решението, че ще промени доста неща и едно от тях е точно това - да цени себе си и времето повече. 

Певицата призна, че е правила доста жертни за кариерата си, само че не съжалява за взетите решения. Тя дефинира специалността си като " най-хубавата в света " и не счита да се отхвърля, тъй като музиката я е избавила от самотните и тъжни за нея моменти и е безапелационна, че точно тя е нещото, която я държи мощна, несависима и мощна.

Виж още: " Настъпи същински безпорядък ": Щерката на Зуека разяснява напускането на татко си

Изображение: https://www.instagram.com/ritaora/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР