Британската певица и известния филмов режисьор Тайка Уайтити имат връзка

...
Британската певица и известния филмов режисьор Тайка Уайтити имат връзка
Коментари Харесай

Рита Ора в нова любовна авантюра

Британската певица и известния кино режисьор Тайка Уайтити имат връзка повече от месец , откогато се сближиха напоследък в Сидни. „ Те са двойка от началото на март, само че не желаеха да го оповестят обществено. Въпреки това всички техни другари знаят за връзката, те в действителност се обичат ", сподели източник пред „ Сън “, написа БГНЕС.
Новата двойка звезди бе видяна на няколко места в Сидни през последните седмици, а Рита даже разгласява общи фотоси в профила си в Инстаграм. Рита снимаше „ Гласът Австралия “, когато се раздели с последното си гадже Ромен Гаврас съвсем незабавно след напускането на Англия и заминаването за южното полукълбо. Тя обаче беше сбита, когато неотдавна я попитаха за спекулации за нов романс.
 Рита Ора не може да си тръгне от България Рита Ора не може да си тръгне от България
Британската певица Рита Ора, която е в България, с цел да снима клип за новия си сингъл, стана жертва на спрените полети до Англия...
30-годишната певица бе видяна в компанията на носителя на Оскар (45) и актьорите Крис Хемсуърт и брачната половинка му Елза, както и Мат Деймън, които са в Австралия на снимачната площадка на " Тор: Любов и гръм ". Това породи спекулации, че тя ще има епизодично присъединяване в новия филм на Тайка. Засега нито Ора, нито Уайтити са удостоверили обществено любовната си връзка.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР