Британската Национална електрическа мрежа заяви, че премахва елементи, които са

...
Британската Национална електрическа мрежа заяви, че премахва елементи, които са
Коментари Харесай

Великобритания вреди на собствените си интереси като спъва развитието на китайския бизнес в чужбина

Британската Национална електрическа мрежа съобщи, че отстранява детайли, които са доставени от китайска бизнес компания, с предлог „ сигурност “, оповестяват медии във Англия.

Англия жигосва китайските производители и спекулира с по този начин наречената „ китайска опасност “, създавайки спънки пред развиването на китайските предприятия в чужбина. Националната електрическа мрежа на Англия не е дала отговор на непосредствено подложен от китайска страна въпрос, а единствено неразбираемо е съобщила в заявление, че " обръща огромно внимание по въпроса за сигурността на своята инфраструктура и има ефикасни контролни механизми ", излиза наяве от разбор по тематиката.

Според „ Файненшъл таймс “ представител от китайската компания е декларирал, че в предишното компанията е обсъждала въпроса за сигурността на мрежата, а инженерите са създали нужните инспекции и „ не са разкрили никакъв евентуален риск “.

Засегната китайска компания е водеща в индустриалната област и производството на чиста сила. Ролята на такива компания не може да се отхвърли по този начин елементарно. Англия непренебрегва пазарния принцип и изключва китайския снабдител и ще заплати висока цена за това си деяние.

Всъщност опасността пред Англия в никакъв случай не е била китайската компания, а тези политици, които се занимават с политически маневри без да се преценяват с ползите на хората. Правилният метод Китай и Обединеното кралство да се схващат между тях е прагматичното съдействие и взаимната полза, в която да печелят всички, с цел да се насърчи здравословното и устойчиво развиване на двустранните връзки и да се даде опция на целия свят да се възползва от тях.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР