Британската кралица Елизабет Втора посети декорите на сериала Улица Коронация.

...
Британската кралица Елизабет Втора посети декорите на сериала Улица Коронация.
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора посети Улица Коронация

Британската кралица Елизабет Втора посети декорите на сериала " Улица " Коронация ". Той се излъчва над 60 години и участва в Книгата на Гинес като най-дългата телевизионна сапунена опера в света. Кралицата е считана за почитателка на поредицата. През 1982 година тя персонално откри нови декори.

Може да се каже, че това беше историческа среща. 95-годишната Елизабет Втора - най-дълго царувалият монарх в света, беше посрещната сърдечно от дългогодишни участници в сериала. Уилям Роуч държи международен връх за най-дълго присъединяване в сериал. Той играе ролята на Кен Барлоу от първия епизод, излъчен на 9 декември 1960 година Барбара Нокс взе участие от 1972 година



" Добро утро, Ваше Величество, вие донесохте слънцето. Повдигнахте настроението на всички ни с вашето идване. Много благодарим ", сподели Нокс.

" Чудесно е, че успяхте да продължите по време на пандемията ", отговори Елизабет Втора.

" Не, госпожо, вие сте тази, която продължи ", добави Уилям Роуч.

Вече са излъчени над 10 000 епизода от сагата за живота на група елементарни хора, обитаващи улица " Коронация " в фиктивен квартал на Манчестър. С забавните герои и безгрижния комизъм поредицата към този момент е част от английската просвета. До 2016 година са предавани по два 30-минутни епизода седмично, а в този момент - по един в шест дни от седмицата. Сериалът е продаден в 130 страни и има десетки милиони фенове по света.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР