Британската кралица Елизабет Втора похвали традиционните медии в послание към

...
Британската кралица Елизабет Втора похвали традиционните медии в послание към
Коментари Харесай

Британската кралица изрази подкрепа за традиционните медии

Британската кралица Елизабет Втора похвали обичайните медии в обръщение към публицистите, в което съобщи, че те правят жизненоважна социална услуга по време на пандемията от КОВИД-19, предадоха Българска телеграфна агенция и Ройтерс.

В миг, когато известните вестници и малките екрани са подложени на критика и упреквани, че оферират подправени вести от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и други международни водачи, посланието на 94-годишната кралица е рядко самопризнание, отбелязва Ройтерс.

"Пандемията от КОВИД-19 още веднъж демонстрира какъв брой значима социална услуга обезпечават обичайните медии, както национално, по този начин и районно ", се споделя в обръщение на кралицата до Асоциацията на английските новинарски медии.

"С трагичните промени, които претърпява светът ни, разполагането със заслужаващи доверие надеждни източници на информация е жизненоважно, изключително при съществуването на толкоз доста източници, които се надпреварват за вниманието ни ", написа в посланието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР