Британската кралица Елизабет Втора обсъди накратко темата за движението Животът

...
Британската кралица Елизабет Втора обсъди накратко темата за движението Животът
Коментари Харесай

Кралица Елизабет не се спира, води разговори онлайн

Британската кралица Елизабет Втора разиска в резюме тематиката за придвижването " Животът на чернокожите има значение " във видеоконферентен диалог със счетоводна компания, отбелязваща 150-тата си годишнина, предадоха Българска телеграфна агенция и ДПА.

Кралицата организира диалог с четирима чиновници на Кей Пи Ем Джи (KPMG), които се включиха от разнообразни елементи на Англия, с цел да разиска с тях по какъв метод оформят те бъдещето на компанията.

От Лондон се включи Джон Маккала-Лийси, сътрудник на Кей Пи Ем Джи, който неотдавна стана първият негър член на борда на шефовете на компанията във Англия и в работата си си е сложил за цел да усъвършенства приобщаването и многообразието във компанията.

По време на диалога той разиска с кралицата ангажираността на компанията с начинания в поддръжка на многообразието и загатна политическото придвижване, получило световна поддръжка след гибелта на Джордж Флойд, чернокожия американец, който умря при полицейско задържане, откакто служител на реда притискаше с коляно врата му в продължение на близо девет минути.

" Тази година в действителност беше необикновено сложна за нас в компанията, тъй като трябваше да се приспособяваме освен към многото провокации, които предложи пандемията ", сподели той, представен от организация Прес асосиейшън. " Станахме и очевидци, сходно на всички по света, на тази извънредно обезкопоителна сцена и на събитията, които последваха и разпалиха акцията " Животът на чернокожите има значение " по целия свят, а също и тук в Обединеното кралство ".

В края на виртуалното посещаване в компанията кралицата съобщи: " Много е хубаво да чуем, че Кей Пи Ем Джи става на 150 години, звучи като че ли всичко върви доста добре макар многото компликации ".

" Трудно е, когато хората са привикнали да бъдат толкоз близо едни до други, а в този момент, знаете, всички сме толкоз отделени. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР